top of page

Kapja e egër

Pjesëmarrësit në ekspozitë

Ne jemi të emocionuar të njoftojmë pjesëmarrjen e këtyre fotografëve të jashtëzakonshëm të jetës së egër në ekspozitën tonë të ardhshme në Nju Jork këtë vjeshtë. Nëpërmjet talentit të tyre të jashtëzakonshëm dhe syrit të mprehtë, këta fotografë do të zbulojnë bukurinë mahnitëse dhe shpesh të anashkaluar të jetës së egër të Evropës Lindore. Kjo ekspozitë paraqet një mundësi unike për t'u zhytur në shkëlqimin e natyrës dhe për t'u rilidhur me mrekullitë e planetit tonë.

bottom of page