top of page

Projekti Ester

301044022_10160217240724507_2619763364938215017_n.jpg
PayPal ButtonPayPal Button

Kam kënaqësinë t'ju prezantoj projektin tim të parë të fotografisë, të titulluar "Ester", koleksion i vitit 2022. Kjo nismë e re, e merr titullin “Ester” nga emri i mbesës time, e cila është edhe frymëzimi i këtij projekti, i cili vjen te ju në formën e një blloku shënimesh, me kopertinë një nga fotot e mia më të vlerësuara. 

Ky bllok shënimesh unik, ka për synim promovimin e Liqenit të Shkodrës, Pelikanëve Kaçurrel dhe sugjeron një ndjeshmëri, sa artistike, aq edhe natyrëdashëse, duke e transformuar atë në një vepër arti ne duart tuaja.

bottom of page